ОСТАННІ НОВИНИ

У Мостиськах водій збив пішохода і втік

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці розшукують горе-водія, який у Мостиськах збив 60-річного пішохода і втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у середу, 26 січня, орієнтовно о 07:00 год. ранку на вул. Галицькій у Мостиськах. Тут невідомий водій невстановленого автомобіля збив 60-річного місцевого мешканця та втік з місця ДТП.

Внаслідок наїзду пішохід отримав важкі травми, його відразу забрали в реанімацію.

За цим фактом вже відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Наразі поліцейські встановлюють особу водія-втікача, тривають оперативно-розшукові заходи. Проводиться досудове розслідування.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, правоохоронці просять повідомляти на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *