ОСТАННІ НОВИНИ

Львівського митника спіймали п’яним за кермом

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали львівського митника Мар’яна Бедрія, який їздив за кермом авто напідпитку. Про це пишуть Львівські новини з посиланням на власні джерела.

Затримали Мар’яна Бедрія за кілька кілометрів від роботи поблизу заводу «Фуджікура». Рівень алкоголю у його крові майже вдвічі перевищував допустиму норму та становив 0,36 проміле на момент проходження огляду, а допустима норма – 0,2 проміле.

Як уточнили Львівському порталу у патрульній поліції Львівщини, випадок стався у вівторок, 25 січня, на кільцевій дорозі Львова. О 17:40 год. інспектори зупинили водія автомобіля Volkswagen Jetta із явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Перевірку на Drager’і проводили в присутності двох свідків. Пристрій показав 0,36 проміле алкоголю у крові 45-річного водія. На нього правоохоронці склали адмінпротокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

Зазначимо, що Мар’ян Бедрій – в.о. начальника відділу провадження у справах порушення митних платежів управління боротьби з контрабандою Львівської митниці.

Мар’ян Бедрій

За даними видання, того вечора митники святкували на роботі народження доньки їхнього колеги Олега Лева, який є в.о. начальника відділу протидії незаконному переміщенню наркотиків і зброї управління боротьби з контрабандою та порушенням митних правил Львівської митниці.

Олег Лев

На початку січня стало відомо, що Олег Лев приїжджав, аби «допомогти» вирішити проблему свого колеги Івана Лопотича, кінолога Львівської митниці, якого патрульні зупинили п’яним за кермом автомобіля Skoda SuperB.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *