ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили адвоката, який планував підкупити суддів

Аліса Белей

|

У Львові викрили та затримала 47-річного адвоката, який планував підкупити колегію суддів. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні СБУ у Львівській області.

За даними слідства, адвокат запропонував своєму клієнту за 3 тисячі доларів розв’язувати питання про прийняття колегією судів апеляційного суду позитивного рішення по його справі.

А саме, його клієнта засудили на два роки умовно за майнові злочини. Прокурор подав апеляційну скаргу на рішення суду, щоб умовний термін замінили на реальний. Адвокат порадив клієнту дати суддям хабар, щоб ті відхилили апеляційну скаргу прокуратури.

17 січня стало відомо, що поліцейські затримали адвоката під час отримання усієї суми хабаря на зупинці громадського транспорту на вул. Шота Руставелі у Львові.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) ККУ та невдовзі оберуть йому запобіжний захід.

Адвокату загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці встановлюють чи причетний фігурант до інших злочинів.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *