ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув 23-річний випускник Львівської академії сухопутних військ

Ольга Денисяка

|

У зоні бойових дій на Донбасі загинув 23-річний випускник Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного лейтенант Ілля Супрун. Про це у Facebook повідомив очільник академії Павло Ткачук, передає Львівський портал.

10 січня на Донбасі підірвались двоє військових. Воїни отримали несумісні з життям поранення. Один із загиблих виявився 23-річний випускник Академії сухопутних військ Ілля Супрун.

Лейтенант Ілля Супрун лише в 2020 році завершив навчання в Академії сухопутних військ. Він здобув офіцерське звання та фах військового інженера. Опісля проходив службу в одній із бойових бригад Десантно-штурмових військ ЗС України, брав участь у захисті України від російських загарбників на сході держави.

«Жахлива звістка із зони ООС…Днями трагічно загинув випускник Національної академії сухопутних військ лейтенант Ілля Супрун. Висловлюю щирі співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам полеглого офіцера.Спочивай з миром, воїне», – написав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *