ОСТАННІ НОВИНИ

До 10 років тюрми «світить» наркозбувачу зі Стрия

Вероніка Рой

|

У Стрию поліцейські затримали наркозбувача, який розповсюджував «амфетамін» та «канабіс» мешканцям району. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 30-річний житель міста Стрий збував наркотичні речовини мешканцям району. Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання, правоохоронці виявили та вилучили «амфетамін» та «канабіс», а також пристрої для вживання психотропних та наркотичних речовин та інші речові докази.

Усе вилучене скероване на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *