ОСТАННІ НОВИНИ

Через пожежу на Сихові до лікарні потрапили троє людей

Наталя Дуляба

|

Під час пожежі у багатоповерхівці на Сихові димом отруїлися троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

У ніч на вівторок, 11 січня, у багатоповерхівці на вул. Кос-Анатольського, 22 спалахнула пожежа. Займання сталось орієнтовно о 02:25 год. у квартирі на десятому поверсі.

Як додають у ДСНС Львівщини, в цей час всередині помешкання зачиненими були троє людей. Коли на місце прибули рятувальники, чоловік кликав на допомогу із балкона.

Вогнеборці відчинили двері за допомогою спецобладнання. Із охопленої димом квартири евакуювали мешканців: 66-річного власника, 70-річну жінку та чоловіка віком 34 роки. Їх із отруєнням продуктами горіння госпіталізували в обласну клінічну лікарню. Стан потерпілих – середньої важкості.

Ліквідувати пожежу вдалося силами 17 надзвичайників. На це пішло пів години. Вогонь встиг знищити частину речей домашнього вжитку.

Наразі причини виникнення займання та всі обставини події встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *