ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП біля Радехова постраждало п’ятеро людей. Серед них – троє дітей

Вероніка Рой

|

У неділю, 9 січня, у селі Бабичі, що неподалік міста Радехів, зіткнулися «Ауді А6» та «Фіат Добло». У результаті ДТП постраждали п’ятеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

ДТП сталася близько 13:30 год. на трасі Львів-Радехів-Луцьк у селі Бабичі Червоноградського району. За даними поліції, 50-річний водій автомобіля «Ауді А6», який є мешканцем Рівненської області, зіткнувся з автомобілем «Фіат Добло», яким керував 59-річний львів’янин.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій «Ауді А6» та четверо його пасажирів: 3-річний хлопчик, дівчата віком 14 і 16 років та 45-річна жінка. Усі – жителі Луцька.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *