ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янка Олена Стецків – у шестірці кращих на етапі Кубка націй з санного спорту

Аліса Белей

|

7 січня, в латвійському місті Сігулда відбувся 7-й етап Кубка націй з санного спорту – відбірковий на 7-й етап Кубка світу, який пройде також в Сігулді 8-9 січня. Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

У змаганнях жінок на одномісних санках відмінно виступила учасниця двох зимових Олімпійських ігор (2014, 2018), львів’янка Олена Стецків. 27-річна спортсменка посіла шосте місце і кваліфікувалася на етап Кубка світу. Чого не вдалося ще одній санкарці зі Львова Олені Смазі (22-е місце серед 38-ми учасниць).

В змаганнях чоловіків на одномісних санках учасник зимових Олімпійських ігор 2018 року в Пхьончхані, 26-річний львів’янин Антон Дукач з 11-го місця відібрався на етап Кубка світу. Трішки забракло, щоб кваліфікуватися на головний старт Даниїлу Марціновському (19-те місце серед 38-ми).

А у змаганнях на двомісних санках одразу три наші екіпажі відібрались на етап Кубка світу. Ігор Стахів та Андрій Лисецький посіли 10-те місце, Ігор Гой (Тернопільщина) та Ростислав Левкович – 12-те, Вадим Микиєвич та Богдан Бабура – 13-те.

Додамо, що 7-й етап Кубка світу – вирішальний для здобуття ліцензій на зимові Олімпійські ігри 2022 року в Пекіні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *