ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському медоб’єднанні запрацювало гематологічне відділення

Вероніка Рой

|

У Першому територіальному медичному об’єднанні Львова запрацювало гематологічне відділення. Тут лікуватимуть рак крові, лімфоми, апластичні анемії та імунодефіцити. Про це йдеться на сторінці Першого ТМО у Facebook.

Наразі відділення гематології складається з блоку на 8 ліжок.  Пацієнтів, які звернуться у медзаклад, ми уже готові забезпечити усіма необхідними обстеженнями – від аналізів крові, УЗД, КТ та рентгенологічних досліджень, до досліджень спинномозкової рідини та біопсій лімфовузлів з подальшим гістологічним висновком. Також виконуватимуть високодозову хіміотерапію.

«Кожного пацієнта відділення забезпечить необхідною трансфузійною підтримкою, цілодобовим доступом до препаратів і компонентів крові та своєчасним знеболенням на всіх етапах діагностики й лікування», – йдеться у повідомленні.

Також за кілька місяців планують розпочати проведення трансплантацій кісткового мозку.

«Просто зараз ми наповнюємо відділення найсучаснішим обладнанням для діагностики, диференціювання та дослідження різноманітних видів гематологічних захворювань. Також споруджують 12 стерильних боксів для трансплантацій. Завдання – зробити так, щоб українці більше не їхали за кордон на пересадження кісткового мозку, а отримували всю необхідну допомогу в своїй країні», – додають у медзакладі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *