ОСТАННІ НОВИНИ

Шахісти зі Львівщини змагаються на чемпіонаті світу. Результати першого ігрового дня

Наталя Дуляба

|

На чемпіонаті світу зі швидких шахів Львівщину представляють четверо спортсменів: сестри Музичук, Андрій Волокітін та Наталія Букса. По завершенню першого ігрового дня найкращий результат продемонструвала шахістка Букса, потрапивши у ТОП-5. Про це Львівському порталу у відділенні НОК України у Львівській області.

У неділю, 26 грудня, у Варшаві стартував чемпіонат світу зі швидких шахів. За звання найсильніших борються 19 представників України: 8 чоловіків та 11 жінок. У складі нашої збірної – четверо шахістів зі Львівщини: Андрій Волокітін, Марія та Анна Музичук і Наталія Букса.

Саме Наталія Букса найкраще виступила в перший змагальний день (було зіграно 4 тури). Вона набрала 3,5 очки з 4 можливих і таким чином посіла п’яте місце.

Сестри Марія і Анна Музичук стартували на турнірі невдало – Марія набрала лише 2,5 очки і зайняла 26 місце, а Анна із 2 очками посіла 57 місце.

Водночас Андрій Волокітін набрав 3,5 очки з 5 можливих і посів 27 місце.

Зазначимо, що чемпіонат світу зі швидких шахів завершиться у вівторок, 28 грудня. Серед чоловіків буде проведено 13 турів, серед жінок – 11. Після цього протягом двох днів, 29-30 грудня, пройде чемпіонат світу з бліцу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *