ОСТАННІ НОВИНИ

З пожежі на Стрийщині врятували шістьох людей

Ольга Денисяка

|

23 грудня в селі Липівка Стрийського району загорілась квартира  в п’ятиповерхівці. Рятувальники вивели з задимлених приміщень на свіже повітря шістьох людей. Про це Львівському порталу повідомили в ДСНС Львівщини.

О 23:00 год. рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Сихівській, 8 селі Липівка. Загорілась квартира на першому поверсі п’ятиповерхівки.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу  з квартири вибивався дим. Люди, з вікон  другого поверху кликали на допомогу.

Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і кинулись рятувати людей та шукати джерело загорання.

Рятувальники за допомогою спецпристроїв вивели на свіже повітря чотирьох людей з верхніх поверхів. А також за допомогою висувної драбини спустили двох людей з другого поверху.

О 23:32 пожежу локалізували та о 23:40  ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *