ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» зриває опалення двох шкіл та Будинку дитини

Андрій Котенський

|

У «Львівгаз» знизили тиск газу до однієї з міських котелень. Через такі дії без тепла можуть залишитись школа №50, санаторна школа-інтернат №1, Будинок дитини №1 та 7 багатоквартирних будинків на вулицях Комаринця й Остроградських. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

Як пояснила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, мерія звернулась до установи, з вимогою відновити тиск до потрібних 65 градусів.

«Ми опинились у ситуації, коли без тепла може залишитись одразу декілька соціальних установ міста. Понижено тиск газу до котельні «Львівтеплоенерго» на вул. Остроградських, 1а. Відтак, теплоносій подається за заниженими параметрами – 45 градусів при нормативі 65», – зазначила вона.

Міська рада звернулась до «Львівгазу» із вимогою відновити необхідну подачу тиску.

Як уточнили Львівському порталу у пресслужбі «Львівгазу», причиною подачі газу з пониженим тиском був технічний збій, який відразу ж взялися усувати. Станом на 21:10 год. середи, 22 грудня, ситуацію виправили і тиск подається за нормою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *