ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують 16-річну дівчину, яка пішла до школи та зникла

Аліса Белей

|

Поліцейські оголосили у розшук безвісти зниклу 16-річну Крочак Василину Романівну, мешканку міста Пустомити, що на Львівщині. Дівчинка вийшла з дому до школи 20 грудня та досі не повернулася. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

У вівторок, 21 грудня, про зникнення дитини у поліцію повідомила її мати. Вона розповіла, що її 16-річна донька,  Василина Крочак, о 08:00 вийшла з помешкання у Пустомитах та направилася до школи. За словами матері телефонний зв’язок з донькою відсутній, а місцеперебування її невідоме.

Як повідомила Пошуково-Рятувальна Волонтерська Асоціація у Facebook, дівчинка у день зникнення направилась до школи у сусіднє село Семенівка, що в 6 км від Пустомит.

Дівчина була одягнена: у світло-коричневу куртку у квадрати, червоний в’язаний шарф, чорні штани та чорні ботфорти.

Прикмети зниклої безвісти Василини Крочак: 158 см зросту, худорлявої тілобудови, волосся рудого кольору (до плечей) та голубі очі.

До пошуків уже долучилися й волонтери. Усіх, хто володіє буль-якою інформацією про місцезнаходження Василини Крочак, просять повідомляти за номером 102 або звертайтесь у найближчий відділ поліції. Також доступний волонтерський чат пошуку у Viber і безкоштовна гаряча лінія: 0-800-310-911.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: Ольга Крочак Ванівська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *