ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею зупинили мікроавтобус, «нафарширований» брендовим одягом

Наталя Дуляба

|

На Львівщині затримали 25-річного мешканця Івано-Франківської області, який намагався ввезти контрабанду одягу відомих люксових брендів Versace, Gucci, Hermes. Про це йдеться на сторінці Львівської митниці у Facebook.

Випадок стався в понеділок, 20 грудня, у пункті пропуску «Краківець – Корчова». Сюди з Німеччини прибув 25-річний мешканець Івано-Франківщини за кермом мікроавтобуса «Мерседес».

Для проходження митного контролю чоловік обрав смугу «червоний коридор», вказавши у декларації про наявність семи сумок із особистими вживаними речами.

Втім під час огляду автомобіля митники разом із прикордонниками виявили майже 50 одиниць нового одягу, взуття та іншого краму відомих європейських виробників: Versace, Gucci, Paris Hermes, Jacquemus.

Вартість контрабанди оцінили у понад 300 тисяч гривень. Весь товар вилучили.

За цим фактом склали прокол за ст. 472 (недекларування товарів) Митного кодексу України. Найближчим часом справу передадуть до суду, який і обиратиме покарання для порушника.

Нагадаємо, торік на Львівщині вилучили контрабанди на понад 200 млн грн. Які товари митники виявляли найчастіше, читайте тут. Із товарами-улюбленцями львівських контрабандистів 2019 року можна ознайомитись за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *