ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний львів’янин на «Пежо» протаранив паркан та влетів у будинок

Вероніка Рой

|

У неділю, 19 грудня, у селі Мерещів, що неподалік Перемишлян, 30-річний водій «Пежо», який перебував у стані алкогольного сп’яніння, врізався у паркан, а потім влетів у житловий будинок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

ДТП сталася 19 грудня о 20:30 год. на автодорозі «Куровичі-Рогатин» у селі Мерещів, що неподалік Перемишлян. За даними поліції, 30-річний львів’янин, який керував автомобілем «Пежо», був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, з’їхав з дороги, пошкодив паркан та в’їхав у будівлю. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Згодом у крові львів’янина було виявлено 1,44 проміле алкоголю.

На водія склали два адмінпротоколи: за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст.130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Максимальне покарання, що загрожує водію – штраф у розмірі шестиста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *