ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ – Чоп в ДТП постраждали двоє дітей

Аліса Белей

|

У селі Дубина водій автобуса «БАЗ» зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ». В результаті аварії до лікарні госпіталізували чотирьох людей, серед яких було двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 грудня близько 14:10 на трасі «Київ-Чоп» в с. Дубина (Сколівська ТГ) Стрийського району Львівщини.

За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса «БАЗ», 57-річний житель смт Верхнє Синьовидне, здійснив попутне зіткнення з легковиком «ЗАЗ», під керуванням 68-річного жителя села Дубина.

В результаті ДТП постраждало двоє дітей 13 та 8 років та двоє дорослих жінок 35 та 71 років, пасажирів автомобіля «ЗАЗ». Їх було госпіталізовано у медичні заклади Львівської області.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *