ОСТАННІ НОВИНИ

«Мавка. Лісова Пісня»: дата прем'єри мультфільму та новий трейлер

Аліса Белей

|

29 грудня 2022 року у кінотеатрах стартує прокат повнометражного українського анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Автори фільму опублікували свіжий трейлер та оголосили довгоочікувану дату прем’єри, повідомляє Львівський портал.

Українська студія Animagrad від FILM.UA Group презентувала трейлер повнометражного анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Прем’єра мультфільму відбудеться 29 грудня 2022 року.

У трейлері ви зможете почути відомих зірок, які озвучуватимуть анімаційних персонажів. Лукашу свій голос подарував Артем Пивоваров, антагоністку Килину озвучила акторка і шоувумен Олена Кравець, а войовничу Русалку Водяницю – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Співакові й актору DZIDZIO (Михайло Хома) дісталася роль буркотливого та невгамовного, проте розважливого друга Мавки Шумника Гука. Чиїм голосом заговорить головна героїня Мавка та інші персонажі студія поки не розголошує.

За інформацією Geek Journal, Мавку буде озвучувати Наталка Денисенко – українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча.

Нагадаємо, «Мавка. Лісова пісня» – найочікуваніший український мультфільм останніх років. Створюється за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки та на образах зі слов’янських міфів і легенд.

У березні 2017 року завдяки успішній презентації мультфільму «Мавка. Лісова пісня» на найбільшому анімаційному форумі Європи Cartoon Movie, на якому Україна була представлена вперше, продюсери отримали багато схвальних відгуків та пропозицій співпраці від професіоналів з Європи.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *