ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Львівщині постраждали троє людей

Ольга Денисяка

|

У четвер, 16 грудня, у Львівській області трапились дві аварії, в яких травмувались троє людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Перша ДТП сталась о 17:20 год. між селами Ріпчиці та Літиня Дрогобицького району на мості через річку Тисмениця.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Renault Dokker під керуванням 27-річного місцевого мешканця та Skoda Super B, яким керував 35-річний житель Дрогобича.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані водій та пасажирка автомобіля Skoda Super B – 66-річна мешканка Дрогобича.

Ще одна аварія трапилась о 18:05 год. у місті Червоноград на вулиці Івасюка.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 2103», 67-річний житель одного з селищ Червоноградського району, наїхав на 61-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

У поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *