ОСТАННІ НОВИНИ

На колії залізничної станції у Рудному виявили тіло чоловіка

Вероніка Рой

|

У п’ятницю вранці, 17 грудня, на залізничній станції «Рудно» виявили тіло невідомого чоловіка. Наразі встановлюють особу загиблого. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Тіло чоловіка на третій колії на станції «Рудно» Львівської залізниці виявили о 04.50 год. Як зазначається, на тілі були тілесні ушкодження.

На місце події було викликано поліцію і швидку медичну допомогу.

Згодом правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 56-річний мешканець Мостиського району. Він з 16 грудня перебував у розшуку як безвісно зниклий. Також встановлено, що чоловік загинув через наїзд тепловоза, який стався вчора близько 18.00.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленням волі на термін п’яти до десяти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *