ОСТАННІ НОВИНИ

Снігопад знеструмив 173 населені пункти на Львівщині

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 14 грудня, через сильний сніг на Львівщині без світла залишились 173 населені пункти. Аварійні бригади працюють у посиленому режимі, дотепер знеструмленими є 54 населені пункти. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

Сильні опади і налипання мокрого снігу стали причиною масових знеструмлень на Львівщині. Так, станом на 07:00 год. вівторка, 14 грудня, без світла були 173 населені пункти (120 повністю і 53 частково).

До роботи приступили 77 аварійних бригад «Львівобленерго». Станом на 06:00 год. середи, 15 грудня, знеструмленими залишаються ще 54 населені пункти (22 повністю і 32 частково).

В області продовжують працювати енергетики, аби повернути світло у кожен зі знеструмлених населених пунктів.

У зв’язку зі складними погодними умовами енергетики нагадують правила безпеки: якщо обірвався провід лінії електропередач, у жодному випадку не наближайтеся до цього місця. Безпечна дистанція становить щонайменше 8 м.

Негайно викличте аварійну бригаду «Львівобленерго» за номером: 0-800-30-15-68. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *