ОСТАННІ НОВИНИ

26-річний львів’янин викрав з лікарні комп’ютерну техніку та здав її у ломбард

Вероніка Рой

|

Поліцейські затримали 26-річного молодика, який викрав однієї з лікарень Львова комп’ютерну техніку, а потім здав її у ломбард. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

14 грудня до поліції надійшло повідомлення від персоналу однієї з лікарень Львова про викрадення з медзакладу комп’ютерної техніки.

На місці працювали правоохоронці, які встановили, що невідомий чоловік, скориставшись відсутністю персоналу в одному з кабінетів на другому поверсі, викрав комп’ютер. Вивчивши відео з камер, встановили особу причетного до крадіжки, 26-річного львів’янина. Також згодом з’ясувалося, що викрадену комп’ютерну техніку зловмисник здав у ломбард.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *