ОСТАННІ НОВИНИ

Вдарила поліном та вкрала 80 тисяч. Жительку Львівщини затримали за розбійний напад на пенсіонера

Вероніка Рой

|

У Дрогобицькому районі поліцейські викрили зловмисницю, яка скоїла розбійний напад на пенсіонера. Жінка, представившись працівницею однієї з комунальних служб, зайшла у будинок потерпілого, коли чоловік повернувся до неї спиною, кілька разів вдарила його поліном по голові, забрала гроші та втекла. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Інцидент трапився 11 грудня в одному з сіл Дрогобицького району. Того дня близько 20:00 год. поліцейські отримав повідомлення, що внаслідок нападу був травмований 79-річний місцевий мешканець.

На місці події працювали поліцейські, які встановили, що о 18:00 год. у будинок до потерпілого, представившись працівницею однієї з комунальних служб, зайшла невідома жінка. Під час спілкування з господарем вона попросила зробити їй чаю. Коли чоловік повернувся до неї спиною, кілька разів вдарила його дерев’яним поліном по голові, від чого він втратив свідомість.  Далі жінка забрала гроші у сумі 80 тисяч гривень та втекла.

Прийшовши до тями, пенсіонер зумів дістатись до будинку сусідки, яка й повідомила про подію у поліцію. Згодом правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетна 35-річна мешканка району.

Слідчі вже повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *