ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в ДТП постраждала 7-річна дитина

Аліса Белей

|

На трасі в Яворівському районі Львівщини сталась аварія, у якій постраждав 7-річний хлопчик та двоє дорослих. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

ДТП сталася 12 грудня, близько 21:00 на трасі сполученням «Мостиська-Самбір-Борислав» поблизу села Нагірне Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, сталося лобове зіткнення автомобілів Mercedes-Benz під керуванням 28-річного жителя Тернопільської області та Volkswagen Jetta, яким керував 32-річний мешканець одного з сіл Яворівського району.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані троє пасажирів Volkswagen Jetta: семирічний хлопчик, 24-річна жінка та 55-річний чоловік – усі жителі Яворівського району.

За фактом аварії слідчі поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *