ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Стрия маршрутка врізалась у вантажівку: постраждали семеро людей

Наталя Дуляба

|

Біля Стрия вантажівка злетіла у кювет, а в її причеп, що залишився на дорозі, врізалась маршрутка. Внаслідок ДТП постраждали семеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

Аварія сталась у п’ятницю ввечері, 10 грудня, орієнтовно о 21:30 год. неподалік села Верчани, що біля Стрия. Тут 43-річний водій вантажівки Volvo із напівпричепом, мешканець села Верчани, не впорався з керуванням і злетів у кювет.

Натомість напівпричіп залишився на проїзній частині, де у нього в’їхала маршрутка Mercedеs, за кермом якої перебував 45-річний житель Стрийського району.

Як уточняють у ДСНС Львівщини, на момент зіткнення в автобусі перебували 20 пасажирів.

Внаслідок ДТП постраждали шість пасажирів віком від 43 до 55 років та водій маршрутки, якого затиснуло деформованими конструкціями. Рятувальникам довелося деблоковувати чоловіка за допомогою гідравлічного спорядження.

Усіх травмованих забрали у Стрийську центральну райлікарню. Після надання медичної допомоги п’ятьох із них відпустили додому, двоє залишились під наглядом лікарів.

Тим часом поліція за цим фактом вже відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням водійських прав на такий же термін.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *