ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «замінували» дев’ять ТРЦ та вимагали 20 млн дол

Ольга Денисяка

|

Ввечері 8 грудня анонім повідомив про замінування дев’яти торгових центрів Львова. Для пошуку вибухівки з приміщень евакуювали три тисячі працівників та відвідувачів. Про це Львівському порталу повідомили в департаменті цивільного захисту населення Львівщини.

Так, о 21:27 год. поліція отримала повідомлення про замінування таких ТРЦ: «Victoria Gardens»; «King Cross Leopolis»; «Forum Lviv»; «Магнус»; «Опера Пасаж»; «Роксолана»; «ІнтерСіті»; «Скриня»; «Сихів». Окрім того, анонім вимагав 20 мільйонів доларів викупу.

Спецслужби негайно виїхали до всіх зазначених ТРЦ.  Для безпеки з приміщень евакуювали більше трьох тисяч відвідувачів та працівників.

В жодному з торгових центрів вибухівки не знайшли. Зараз поліція розшукує мінувальника.

Як повідомляв Львівський портал, це вже не перший випадок масового мінування львівських ТРЦ. В листопаді через замінування семи торгових центрів довелося евакуювати понад сім тисяч осіб. Основною вимогою мінувальника була відміна маскового режиму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *