ОСТАННІ НОВИНИ

У Будинку воїна відзначили день ЗСУ

Ольга Денисяка

|

У львівському Будинок воїна ввечері 6 грудня відзначили День Збройних Сил України. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Як наголосив директор Будинку воїна, захід відбувся в родинному, побратимському колі. Присутні на заході разом заспівали українських повстанських пісень. Ділилися спогадами про побратимів.

Під час святкування солдату Зоряні Козак  подарували годинник, а молодшому сержантові Олегові Королю почесну відзнаку Львівської обласної ради «30 років незалежності України». Подяками від Львівської обласної ради нагородили також старшого сержанта Павла Гладиша та солдата Василя Рубая.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак отримала подяки за внесок у розвиток ветеранського руху, патріотизм та активну життєву позицію від командування та особового складу 28 окремої механізованої бригади та від  24 окремого штурмового батальйону «Айдар», від представниць Першого жіночого ветеранського простору «ReHub» та «Будинку воїна».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *