ОСТАННІ НОВИНИ

Ожеледиця та до 15° морозу: на Львівщині оголосили штормове попередження

Ольга Денисяка

|

На Львівщині з 7 до 9 грудня оголосили штормове попередження. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах та прогнозують до – 15° морозу. Про це повідомляє Львівський портал.

Через погіршення погоди головне управління ДСНС Львівщини оголосило в області перший рівень небезпечності (жовтий).

Водночас синоптики Львівського обласного центру з гідрометереології попереджають про ожеледицю та налипання мокрого снігу.

У вівторок, 7 грудня, прогнозують мінливу хмарність, часом мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах – ожеледиця.

Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У середу, 8 грудня, буде хмарно з проясненнями. Вночі – невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 5 – 10° морозу, в горах до 13 – 15° морозу; вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У четвер, 9 грудня, мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 5 – 10° морозу, в горах 13 – 15° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *