Сквер у Трускавці потрапив до книги рекордів України

Ольга Денисяка

|

У Трускавці створили музичний сквер. Проєкт потрапив до Національного рекорду України як перший музичний мистецько-відпочинковий сквер. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Музичний сквер створили на території  Трускавецької дитячої школи мистецтв ім .Р. Савицького в рамках конкурсу проєктів місцевих ініціатив.

Мер Трускавця Андрій Кульчинський розповів, що на реалізацію проєкту витратили пів мільйона гривень. В теплу пору року учні музичної школи зможуть навчатись не в класах, а в сквері.

«На реалізацію проєкту було залучено 250 тисяч гривень обласних коштів, ще половину профінансувало місто, окремо долучились і спонсори. Простір тут облаштовували за ідеєю директора музичної школи Ігоря Нича. Сквер задумували як додаткове місце для проведення занять з музики в теплу пору року, тому невдовзі його доукомплектують вуличними музичними інструментами. Це дуже гармонійно вписується в освітній процес, тим більше, що у Трускавецькій школі мистецтв ім. Р. Савицького музичну освіту отримує найбільша кількість дітей серед усіх міст Львівщини, і, це теж своєрідний рекорд», – зауважив Андрій Кульчинський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *