Приміським маршрутам №1001 та №184а змінять нумерацію

Аліса Белей

|

Приміські автобусні маршрути №1001 та №184а, які курсують до населених пунктів Львівської МТГ Рясне-Руське та Рудно, прийняли до транспортної мережі Львова. Маршрутам дадуть іншу нумерацію, а один із них також змінить кінцеву зупинку у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Як розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, зараз ці автобуси курсують за своїми звичними маршрутами.

А вже після того, як стануть міськими, змінять нумерацію, а один частково змінить свій маршрут. На цих маршрутах буде впроваджено автоматизовану систему оплати за проїзд.

Зі слів начальника управління транспорту Орест Олеськів, маршрут №1001 курсуватиме під номером 90, а №184А – під номером 92.

Також майбутній маршрут №92 курсуватиме за частково зміненим маршрутом: у Львові кінцеву зупинку він матиме на вул. Дж. Вашингтона.

Маршрут буде таким: Рудно – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – Університет – центр – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Дж.Вашингтона та у зворотному напрямі.

Майбутній маршрут № 90 курсуватиме без змін. Про дату початку роботи маршрутів № 90 та № 92 буде повідомлено додатково.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *