ОСТАННІ НОВИНИ

Синоптики попереджають про похолодання і ожеледицю на дорогах

Андрій Котенський

|

У Львівському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили, що по місту Львову та області 2 грудня на дорогах буде ожеледиця. Усіх учасників дорожнього руху закликають зважати на прогноз погоди й бути обачними. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії.

Із минулого тижня всі комунальні підприємства, що задіяні у прибиранні вулично-дорожньої мережі, переведені в режим цілодобового чергування. Зокрема, йдеться про снігоприбиральну техніку. Тому, за необхідності, техніка виїжджає для посипання протиожеледними матеріалами магістральних вулиць, підйомів, мостів.

В разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, городян закликають повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Водночас за даними Sinoptik, у четвер, 2 грудня, у Львові очікується хмарна погода, із короткочасним дощем. Впродовж дня температура повітря прогріється від 1 до 8 градусів тепла.

Значне похолодання прогнозують вже із п’ятниці, 3 грудня, коли з вечора стовпчики термометрів впадуть до 3-4 градусів морозу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *