ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть 19-річного львів'янина за напад і грабіж

Аліса Белей

|

Поліцейські повідомили про підозру львів’янину, який на вулиці Городоцькій побив та обікрав чоловіка. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

У неділю, 28 листопада, близько 6:00 ранку, до поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що його пограбував на вулиці невідомий чоловік.

Як встановили правоохоронці, близько 5:50, на вулиці Городоцькій до заявника підбіг невідомий, завдав удару в обличчя та повалив на землю. Після цього зловмисник вирвав з рук потерпілого наплічну сумку, викрав у нього 2000 гривень та втік.

У ході слідства поліцейські встановили, що грабіжником є раніше вже судимий 19-річнний львів’янин. Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили у нього речові докази.

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні грабежу у поєднанні з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *