ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині хочуть створити Раду ветеранів. Чим вона займатиметься?

Вероніка Рой

|

При Львівській обласній раді пропонують створити Раду ветеранів та учасників бойових дій, яка займеться налагодженням співпраці між владою та громадськими організаціями учасників АТО/ООС для вирішення проблемних питань військовослужбовців. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

З ініціативою створити Раду ветеранів при Львівській облраді на комісію з питань культури, інформаційної політики та промоції обласної ради звернувся директор Будинку воїна, в.о. голови Ради ветеранів Львівщини Олег Височанський.

За його словами, основна мета запропонованої ініціативи – налагодження конструктивної взаємодії між представницькою та виконавчою владою області з місцевими громадськими організаціями учасників АТО/ООС для вирішення проблемних питань та надання допомоги військовослужбовцям. Також пропонують зайнятися реалізацією різноманітних проєктів, вихованням молоді та залучення підростаючого покоління до участі у патріотичних заходах.

«Вважаю, що допомога та підтримка ветеранських громадських організацій Львівщини є дуже важливою. Вони мають чимало ініціатив, організовують та проводять різноманітні заходи, беруть активну участь у громадському житті області. Тому профільна комісія підтримала ідею створення такої Ради ветеранів для налагодження співпраці, комунікації, напрацювання спільних проєктів та рішень, які може розглядати та ухвалювати депутатський корпус», – зазначив голова комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції обласної ради Святослав Шеремета.

У Львівській облраді додають, що буде винесене відповідне рішення на обговорення та розгляд депутатського корпусу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *