ОСТАННІ НОВИНИ

Турки хочуть збудувати на Львівщині завод із виробництва бітуму

Наталя Дуляба

|

Турецька компанія «Бета інжиніринг» збирається спорудити на Львівщині завод із виробництва бітуму. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Про намір інвестувати у бітумний завод на Львівщині розповіли представники компанії «Бета інжиніринг» під час зустрічі з керівництвом облдержадміністрації. Де саме його хочуть будувати і скільки нових робочих місць він дасть, поки не уточняють, адже з потрібною локацією ще не визначились.

Обидві сторони обговорили деталі щодо реалізації такого інвестиційного проєкту. Зокрема, у ЛОДА запропонували реалізовувати його як індустріальний парк, а також запевнили, що сприятимуть у погодженні необхідної документації.

Своєю чергою представники «Бета інжиніринг» заявили про готовність долучитись до покращення інфраструктури на Львівщині.

Додамо, що турецька будівельно-інвестиційна компанія «Бета інжиніринг» має багаторічний міжнародний досвід. Займається виготовленням і реалізацією бітуму. Його, зокрема, активно використовують під час будівництва доріг.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *