ОСТАННІ НОВИНИ

Троє дітей отруїлися чадним газом в будинку у Винниках

Вероніка Рой

|

У неділю, 21 листопада, у Львові чадним газом отруїлися четверо людей, серед них – троє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

За даними департаменту, близько 19:30 год. в приватному житловому будинку по вул. Сопілки у Винниках чадним газом отруїлися четверо людей. Серед було троє дітей віком 15, 13 та 9 років.

Постраждалих у стані легкого ступеню отруєння було доставлено у лікувальні заклади Львова. Працівники аварійної бригади АТ «Львівгаз» припинили подачу газу в будинок.

Причина отруєння встановлюється.

Зазначимо, що лише за дев’ять місяці жертвами чадного газу на Львівщині стали понад дві сотні людей. Летальних випадків було 10, з-поміж яких два – дитячі.

А за одну добу у жовтні на Львівщині отруїлись відразу десятеро людей.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *