ОСТАННІ НОВИНИ

У День Гідності та Свободи у Львові вшанували пам'ять патріотів

Аліса Белей

|

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи, в пам’ять героїв, які загинули в боротьбі за свободу і незалежність нашої держави. З нагоди свята на Личаківському кладовищі у Львові відбулися заходи зі вшанування. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

Перший заступник голови ЛОР Євгеній Гірник, заступник голови ЛОР Юрій Холод, народні депутати України, депутати обласної ради, представники Львівської ОДА та влади міста Львова, учасники російсько-української війни та Революції Гідності, родини Героїв Небесної Сотні, духівництво, громадськість поклали квіти до могил загиблих під час Революції Гідності борців за волю України, похованих на полі почесних поховань № 67.

Окрім того, військові капелани та священники відслужили панахиду за новітніми Героями, а також молились за мир на українській землі.

На завершення скорботного заходу рота почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшла урочистим маршем.

Нагадаємо, День Гідності та Свободи запровадили на честь двох доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції та Революції Гідності. Українці почали його відзначати у 2014 році.

Програма заходів у Львові тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОДА, ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *