ОСТАННІ НОВИНИ

«Рокаш» виступить у Львові

Андрій Котенський

|

На Сихові із великим концертом виступить драйвовий гурт «Рокаш». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Концерт відбудеться у Центрі Довженка, у п’ятницю, 17 грудня, о 19:00.

«Цей концерт дуже важливий! Попередній сольний концерт у Львові, який був у лютому, пройшов у чудовій атмосфері. Зараз ми дуже чекаємо нової зустрічі зі своїми слухачами, які знають усі тексти пісень і люблять нашу музику. Цього вечора ми презентуємо  нові пісні, а драйв буде як і завжди», – сказав лідер гурту Віктор Янцо.

Як відомо, Рокаш – унікальний колектив, адже стиль їхньої музики не схожий на творчість інших артистів. Пісні гурту поєднують у собі класику, рок і фольклор, а також спів тільки закарпатською говіркою.

«Ці хлопці так запалюють на сцені, що підспівує і танцює увесь зал. Їхній підкарпатський рок завжди потрапляє у саме серце. Приходьте і зарядіться драйвом та закарпатською енергією, які дарують ці харизматичні артисти! Зробіть гарний подарунок собі та близьким людям»,в – запрошують організатори Lutsyshyn Promo і Promotions.

Концерт відбудеться відповідно до всіх карантинних вимог, а тому кількість квитків дуже обмежена, встигніть придбати найкращі квитки зазделегідь за посиланням: Booking

Довідково Рокаш – це гурт, який створив свій власний музичний стиль «підкарпатський рок» і одним з перших вивів закарпатський діалект на велику сцену. За багато років праці колектив записав 4 альбоми, випустив майже 30 кліпів та відіграв сотні концертів, в тому числі і за океаном. А головне – здобув тисячі відданих шанувальників своєї музики.

Потужні гітарні рифи і розгорнуті фортепіанні партії не дають нікому встояти на місці. Усі слухачі відзначають, що живий виступ гурту вражає набагато більше за аудіозапис.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *