ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти поранили чотирьох українських захисників на Донбасі

Наталя Дуляба

|

Протягом середи, 17 листопада, збройні формування Російської Федерації продовжували активно порушувати «тишу» на Донбасі і поранили чотирьох українських військових. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Так, минулої доби окупанти 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Вони обстрілювали позиції наших бійців поблизу Невельського, Новоолександрівки, Золотого-4, Кряжівки, Причепилівки, Кримського, Мар’їнки, Лебединського і Шумів.

Противник дев’ять разів використовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Також бойовики гатили з мінометів різного калібру, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Внаслідок ворожих обстрілів поранення отримали відразу чотири українські захисники, ще один зазнав бойового травмування. Всіх військових відразу ушпиталили, стан їхнього здоров’я – задовільний.

У відповідь українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 07:00 год. четверга, 18 листопада, окупанти вже раз відкривали вогонь поблизу Нью-Йорка. Втрат серед наших бійців немає.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують стримувати збройну агресію Російської Федерації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *