ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові для транспорту відкрили перехрестя Бандери – Городоцька

Аліса Белей

|

У понеділок, 15 листопада, відкрили для транспорту ділянку вул. Городоцької, яка була закрита протягом місяця через ремонтні роботи на перехресті з вул. Бандери. Також відновила рух і частина громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

У зв’язку з відкриттям для проїзду перехрестя вул. Городоцька – вул. Бандери, по вул. Городоцькій відновили рух міських автобусів № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52, а також трамваїв № 1, 4, 6, які знову їхатимуть до Головного залізничного вокзалу.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», трамвай № 1, у складі семи вагонів, їхатиме за маршрутом: «Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – Погулянка» з інтервалом у 10-11 хв.

Трамвай № 4 їхатиме у складі семи вагонів за маршрутом: «Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – вул. Стуса – вул. Вернадського» з інтервалом у 9-10 хв.

А десять вагонів трамвая № 6 їхатимуть за маршрутом: «Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Миколайчука» з інтервалом у 7 хв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *