ОСТАННІ НОВИНИ

Після трощі в готелі дебошир під наркотиками вкрав авто в Яворові та побив людину

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали у Яворові 26-річного чоловіка, який, будучи у стані наркотичного сп’яніння, дебоширив у готелі, поцупив чуже авто та ще й жорстоко побив людину. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у четвер, 11 листопада, орієнтовно о 02:00 год. ночі в Яворові. Тут у місцевому готелі 26-річний чоловік потрощив меблі, побутову техніку та проламав двері кількох номерів. При цьому він поводився неадекватно та грубо лаявся. Такими діями хуліган не лише завдав матеріальних збитків закладу, а й зірвав його роботу.

Та на цьому дебошир не зупинився. На подвір’ї одного з будинків він поцупив автомобіль «Опель Зафіра» і, втікаючи, напав на 57-річного жителя райцентру. Хлопець жорстоко побив чоловіка, спричинивши йому тяжкі тілесні ушкодження, зокрема, відкриту черепно-мозкову травму.

Зловмисника під наркотиками негайно спіймали. Тепер йому загрожує до 8 років тюрми.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство), ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *