ОСТАННІ НОВИНИ

Квартири в новобудові на Новому Львові незаконно хотіли переробити у пентхауси

Наталя Дуляба

|

Власники квартир у новозбудованій багатоповерхівці на вул. Ярославенка, 36 вирішили самовільно добудувати на даху ще один поверх, аби переробити своє помешкання у пентхаус. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті містобудування Львівської міськради.

Йдеться про 5-поверховий житловий будинок на вул. Ярославенка, 36, що на Новому Львові. Поруч – парк «Залізна вода» та головний РАЦС.

Торік ЖК ввели в експлуатацію, а зараз власники квартир на останньому поверсі взялися незаконно робити собі дворівневе житло, тобто пентхауси.

«Власники квартир на останньому поверсі вирішили збільшити житлову площу, зробивши реконструкцію із надбудовою. Про жодні дозвільні документи, як і про безпеку інших мешканців, вони не подумали. Тому не дивно, що цим будівництвом зацікавилась інспекція ДАБК у м. Львові. Під час перевірки і з’ясували, що всі роботи є незаконні», – кажуть у департаменті містобудування.

Міська інспекція ДАБК зобов’язала зупинити незаконну добудову, а на власників помешкання наклали 25 000 грн штрафу.

ЖК на вул. Ярославенка, 36 восени 2020 року, фото – ЛУН

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *