ОСТАННІ НОВИНИ

Винуватець смертельної ДТП на пішохідному переході у Львові був п'яним

Ольга Денисяка

|

38-річний львів’янин, який 4 листопада насмерть збив 71-річного чоловіка на пішохідному переході у Львові, був у нетверезому стані. Поліція затримала його на місці аварії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

ДТП сталася 4 листопада, близько 15:00 год. на вулиці Шевченка у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Тойота Авенсіс», 38-річний львів’янин, збив 71-річного мешканця Львова, який переходив проїзну частину у межах пішохідного переходу.

Внаслідок події пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Встановлено, що на момент ДТП водій «Тойоти» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Поліція відкрила кримінальну справу за порушення ПДР в стані сп’яніння ( ч.3 ст. 286- Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *