ОСТАННІ НОВИНИ

По сусідству з Буковелем викрили бордель

Наталя Дуляба

|

У курортному селі Яблуниця на Прикарпатті, що по сусідству з Буковелем, викрили бордель, який працював під виглядом масажного салону. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Івано-Франківської області.

Незаконний бізнес у курортній Яблуниці організувала 30-річна мешканка Львівської області. Бордель функціонував під виглядом масажного салону, його прибуток складав від 100 до 150 тисяч гривень на місяць.

У салоні працювали кілька молодих дівчат, мешканок Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Сумської та Харківської областей віком від 18 до 30 років. На таку роботу їх вербували, користуючись уразливим матеріальним становищем. Вартість послуг дівчат становила від 2000 до 10 000 гривень за годину.

Під час обшуків у приміщенні борделю правоохоронці вилучили низку речових доказів: документацію, записники з нотатками, готівку, банківські картки, мобільні телефони та інші ґаджети.

За цим фактом уже відкрили кримінального провадження за ч.1 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) ККУ. За скоєне організаторці борделю «світить» до 5 років тюрми. Їй уже оголосили підозру.

Наразі триває слідство, поліцейські встановлюють причетність інших осіб до такої протиправної діяльності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *