ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин, який облаштував нарколабораторію у квартирі на Сихові, постане перед судом

Вероніка Рой

|

До суду скерували обвинувальний акт щодо стосовно 40-річного львів’янина, який облаштував у своїй квартирі на Сихові нарколабораторію. Про це Львівському порталу відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, 40-річний львів’янин у своїй квартиру у Сихівському районі міста Львова облаштував нарколабораторію. Для цього він придбав усі необхідні пристрої: прилади та хімічний посуд, з яких виготовляв обладнання, призначене для виготовлення психотропних речовин.

Також фігурант обладнав своє помешкання спеціальними предметами та речовинами, які можуть використовуватись під час виготовлення психотропів.

Під час обшуку у приміщенні також виявили та вилучили в особливо великому розмірі прекурсор, який використовують для виготовлення амфетаміну.

Наразі до суду обвинувальний акт щодо стосовно 40-річного львів’янина за фактами незаконного виготовлення, придбання, зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, організації та утримання місця для незаконного виготовлення психотропних речовин, а також незаконного придбання та зберігання прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин та незаконному виготовленні та зберіганні психотропних речовин без мети збуту (ч.1 ст.313, ч.1 ст.317, ч.3 ст. 311, ч.1 ст.309 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *