ОСТАННІ НОВИНИ

У Зимній Воді пішохода-порушника на смерть збили два авто 

Аліса Белей

|

У селі Зимна Вода в аварії загинув чоловік, який переходив дорогу у невстановленому місці. Коли він перебігав дорогу його збило одразу два автомобілі. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА.

Аварія сталась у п’ятницю, 15 жовтня, орієнтовно о 17:15 год. Так, неподалік ресторану «Відень» у Зимній Воді, що в 9 км від Львова,  водій автомобіля Dacia Logan, 35-річний львів’янин, збив пішохода, який перебігав дорогу не по пішохідному переході.

Від удару чоловіка відкинула на іншу частину дороги, де на нього вдруге наїхав автомобіль Volkswagen Т4, за кермом буса був 37-річний мешканець села Рясна-Руська.

Потерпілого чоловіка доправили в 3-ю міську клінічну лікарню Львова, де він помер від отриманих травм.

Наразі всі деталі смертельної ДТП встановлюють правоохоронці.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (за порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *