ОСТАННІ НОВИНИ

Екполійцейський разом зі спільниками продавав на Львівщині зброю і ртуть

Наталя Дуляба

|

На Львівщині викрили злочинне угруповання, яке займалося продажем зброї, вибухових пристроїв та ртуті. Серед «бізнесменів» – колишній поліцейський. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

За даними слідства, нелегальний бізнес на Львівщині організували троє мешканців Закарпатської області, один із яких є колишнім поліцейським. Цьогоріч зі серпня по жовтень вони продавали у Дрогобицькому районі вогнепальну зброю, боєприпаси та ртуть.

Правоохоронці викрили ділків на збуті пістолета та набоїв до нього, який продавали за 2000 доларів, а також понад 0,5 кг ртуті.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів виявили та вилучили понад 200 бойових припасів до вогнепальної зброї, 25 кг ртуті та інші докази протиправної діяльності.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263, ч.1, ч.3 ст. 321 ККУ. Наразі триває слідство, організатору уже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вирішується питання про призначення ряду експертиз та повідомлення про підозру іншим учасникам групи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *