ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова

Вероніка Рой

|

У п’ятницю, 8 жовтня, у Дніпровському районі Києва знайшли мертвого 33-річного народного депутата України Антона Полякова. Попередньо відомо, що нардепу стало погано у таксі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Поліцейські отримали інформацію, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України. На місце події направили слідчо-оперативну групу та інші профільні служби.

Попередньо правоохоронці встановили, що нардепу стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

33-річний Антон Поляков родом із Чернігова. Був народним депутатом України 9-го скликання. До Ради пройшов за списками партії «Слуга народу».

15 листопада 2019 року разом з Анною Скороход виключений із фракції Слуга Народу. Причина виключення – неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції. Поляков назвав це рішення політичною розправою.

30 червня 2020 став членом депутатської групи «За майбутнє». Під час місцевих виборів 2020 балотувався на посаду міського голови Чернігова від партії «За майбутнє».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *