У Львові хлопець впав з мосту під потяг. Розшукують свідків

Аліса Белей

|

У суботу, 2 жовтня, у Львові на вулиці Княгині Ольги за незрозумілих обставин хлопець потрапив під колеса локомотива. Розшукують свідків. Про це повідомляє кореспондентка Львівського порталу.

Інформацію про потрапляння хлопця під потяг Львівському порталу підтвердили у поліції Львівщини. За даними правоохоронців, про цей випадок повідомив машиніст локомотиву.

Як повідомляють друзі постраждалого, хлопець повертався додому близько 5:20 годині ранку на велосипеді. Він перетинав вулицю Княгині Ольги по мосту, з якого були зняті поруччя (міст зараз ремонтують), а відповідних знаків про це не було.

За яких обставин юнак опинився на коліях під мостом наразі невідомо.

За словами водія локомотиву, хлопець лежав на рейках та не реагував на сигнали потягу. Всупереч екстреному гальмуванню хлопець таки потрапив під колеса.

Внаслідок інциденту юнак залишився живий, але отримав дуже важкі травми. Зараз він перебуває у реанімації в одній із львівських лікарень.

Медики діагностували у нього: перелом основи черепа, розтрощений таз та забій легень. Хлопцю також довелось ампутувати праву руку.

Зараз за його життя борються медики.

Близькі просять про фінансову допомогу для порятунку постраждалого хлопця Геннадія Нечая. Номери карток для переказу коштів: 4149 4393 1619 0523 (ПриватБанк), 4441 1144 4257 (Монобанк).

Усі хто міг стати свідком події просять сповістити в поліцію за номером 102.

Наразі триває слідство. Поліцейські кваліфікують справу, як інші злочини проти безпеки руху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Рома Самокіш, Геннадій Нечай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *