ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янина за вбивство співмешканки у центрі міста засудили до 9 років в'язниці

Аліса Белей

|

Суд виніс вирок 37-річному зловмиснику, який вбив свою співмешканку у квартирі будинку на проспекті Свободи. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

У четвер уночі, 18 лютого, у квартирі на проспекті Свободи у центрі Львова було виявлено тіло мертвої 42-річної львів’янки. З’ясувалося, що її вбив 37-річний співмешканець.

Встановлено, що чоловік разом зі своєю співмешканкою, перебуваючи у квартирі на проспекті Свободи, розпивали алкогольні напої, під час чого між ними виникла суперечка. У ході конфлікту чоловік повалив жінку на підлогу та почав завдавати ударів руками та ногами по голові, чим спричинив потерпілій закриту черепно-мозкову травму. Від отриманих травм жінка померла.

Нагадаємо, після скоєного чоловіка заснув. Коли ж він прокинувся та побачив, що жінка не дихає, викликав швидку медичну допомогу. Лікарі, які приїхали на виклик та засвідчили смерть постраждалої. Вже медики викликали на місце події поліцію.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Галицької окружної прокуратури, визнав обвинуваченого винним та призначив йому покарання – дев’ять років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *