ОСТАННІ НОВИНИ

Викрадення жінки у Львові виявилось спробою приборкати п’яну дружину

Андрій Котенський

|

У Львові патрульні затримали розшукуваний автомобіль Kia Sorento, водій якого силоміць запроторив до салону авто жінку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

За даними патрульних, вони отримали орієнтування на затримання автівки, після заяви перехожого, який повідомив про незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

За словами заявника невідомий чоловік запхав силоміць до автомобіля Kia Sorento жінку і поїхав, ймовірно, в напрямку вулиці Словацького. Очевидець також назвав державний номерний знак автомобіля на якому повезли жінку.

Орієнтування передали усім екіпажам. Вже за лічені хвилини патрульні виявили цей автомобіль на вулиці Івана Франка, де 43-річний керманич пояснив, що у нього виник конфлікт з дружиною, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння і відмовлялася їхати додому.

Тілесних ушкоджень у жінки не виявили. Утім пару запросили у відділок поліції для пояснень і з’ясування обставин. Від медичної допомоги львів’янка відмовилася.

Водночас патрульні висловили подяку перехожому за співпрацю, адже його інформація могла й справді підтвердитися.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *