ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій вчинив аварію на світлофорі

Наталя Дуляба

|

На перехресті вул. Стрийська – Наукова 60-річний нетверезий водій в’їхав у Nissan, який стояв, чекаючи на зелене світло світлофора. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Аварія сталась у середу ввечері, 22 вересня, орієнтовно о 20:00 год. на перехресті вул. Стрийська – Наукова. Тут 60-річний водій автомобіля ВАЗ-208 врізався у Nissan, який саме стояв, очікуючи зеленого світла світлофора.

Патрульні, які прибули на місце, помітили у винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння. Втім чоловік, мешканець Львівщини, від перевірки відмовився.

На нього склали два протоколи за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та зп ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Також на горе-водія винесли постанову за ч.1 ст.126 (відсутність обов’язкового страхового полісу цивільно-правової відповідальності) КУпАП. Його автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *